Ce faci cand vrei sa faci repede niste biscuiti bebelusesti (1 an si 9 luni) si descoperi ca nu mai ai faina? Improvizezi si ajungi la niste biscuiti cu tarate de ovaz si faina de migdale super fragezi si gustosi.
Ingrediente:
- 3/4 cana tarate de ovaz macinate
- 1/4 cana faina migdale
- 1 lingura iaurt
- 75 gr. unt
- cativa mieji de nuca taiati marunt
Am macinat taratele de ovaz, ca sa obtin faina si le-am amestecat cu faina de migdale. Am amestecat apoi bine cu untul si iaurtul, iar la sfarsit am pus si miejii de nuca, taiati marunt. Am dat la cuptor pentru 15 minute – doua la foc mare, iar restul la minimum.
Au iesit foarte fragezi, aproape sfaramiciosi, chiar daca am avut emotii ca se vor intari de la taratele de ovaz. Faina de midgale ii face putin dulcegi, diferiti de covrigeii sau biscuitii cu susan pe care ii mai fac eu Buburuzei.

