5 Comments

  1. Ioana

    Buna, am încercat si eu azi rețeta dar cu faina neagra, morcovi, cartof dulce, usturoi și mărar, atât aveam in casa. Am pus si un ou si iaurt, cum ai scris. Când sunt gata ca stau laa 150 grade la cuptor de 40 min si miezul tot lipicios este. Mersi 🙂

    • Liliana

      Buna, Ioana,
      Poate depinde si de tipul fainii si de cuptor. Sau poate ai pus prea multe legume si din cauza asta a ramas miezul lipicios. Eu folosesc faina integrala Dr. Avraham de la Carrefour, iar cuptorul coace foarte repede. In general, las doar 2-3 minute la treapta a treia, apoi dau pe 1, pentru ca altfel arde. Eu le-am pus in forme de briose de silicon si dupa 25 de minute au fost gata – cand s-au rumenit pe spate si se puteau dezlipi de forme, au fost gata si la interior. Eu ma mai uit si pe geamul cuptorului, fara sa deschid usa si se vede, de regula, cand aluatul isi pierde consistenta umeda. Sper sa-ti iasa data viitoare. O seara frumoasa :)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *